dizajn i štampa

Brendiranje automobila

Najefikasnija mobilna reklama koju posedujete je vaše vozilo. Besplatan reklamni prostor površine 5-80 m² koji je vaš 24 sata dnevno, 365 dana u godini…

Svako vozilo je priča za sebe. Dizajn grafike je dobar kada se sliva sa sa oblikom karoserije i prati linije savijanja limova.  Uvek težimo grafičkoj formi koja se sažima sa estetikom automobila i istovremeno efikasno prenosi poruku brenda publici.

Ključ je u prepoznatljivosti!

Greška koju prave kompanije je poluzavršen posao primene vizuelnog identiteta. Svest o brendu je najmoćnije sredstvo koje donosi prednost na tržištu – zbog čega je suštinski važno održati konzistentnost sa vizuelnim identitetom i porukom koja se prenosi publici. Samo tako se sredstva uložena u marketing vraćaju! Automobilska grafika je jedan od najupečatljivijih načina da se to i postigne. Ujedno, za mnoge poslove, to je najekonomičniji vid reklamiranja imajući u vidu CPI (cenu po prikazu) i činjenicu da hiljade ljudi mogu videti tu reklamu tokom dana. Ako na to dodamo trajnost grafike od 5 godina, jasno je da je reč o mediju bez konkurencije!

Dizajn koji radi posao.

Radeći sa nama dobićete ne samo dobru štampu na vozilu, već i adekvatne savete i dizajn koji efektno komunicira sa publikom.

Materijali najboljih proizvođača.

Svet je globalno selo i odavno nije problem nabaviti adekvatne materijale kao što su 3M, Avery Dennison, Oracal ili Arlon. Recept za dobru i trajnu grafiku je jednostavan: Nema štednje na materijalu i sredstvima za primenu grafike!